Χημικά και Επικίνδυνα

Χημικά και Επικίνδυνα

Χημικά και Επικίνδυνα

Η ‘’SKG’’ Cargo Services, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων, σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ό,τι αφορά την αεροπορική, θαλάσσια και οδική / συνδυασμένη μεταφορά επικίνδυνων υλικών. Μεταφέρουμε Χημικά φορτία αβλαβή (Non-Hazardous) και Επικίνδυνα (Hazardous), πάντα σε συμμόρφωση με τους Διεθνείς κανονισμούς που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτοντας όλες τις απαιτούμενες περγαμηνές, την ικανότητα και την εμπειρία στη μεταφορά επικίνδυνων φορτίων, είναι στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει τόσο στην αεροπορική και θαλάσσια, όσο και στη χερσαία / συνδυασμένη αποστολή των επικίνδυνων εμπορευμάτων σας. Οι μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων διέπονται από διεθνείς κανονισμούς, οι οποίοι έχουν σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων σε ανθρώπους και την πρόληψη ζημιών στα μέσα μεταφοράς, τα εμπορεύματα και το περιβάλλον.

Διαθέτοντας τις κατάλληλες γνώσεις, είμαστε σε θέση να εξετάζουμε ξεχωριστά τις ανάγκες του κάθε φορτίου και να το μεταφέρουμε στον προορισμό που επιθυμείτε, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Στις αερομεταφορές ο κώδικας IATA DGR αποτελεί την αξιόπιστη πηγή προδιαγραφών που προβλέπουν τη σχετική εκπαίδευση που οδηγεί σε γνώση και συμμόρφωση χειρισμού, συσκευασίας, ετικετοποίησης και τεκμηρίωσης των σχετικών αερομεταφορών.

Στις θαλάσσιες μεταφορές επιστρατεύεται ο Διεθνής Κώδικας IMDG του Διεθνούς Νυτιλιακού Οργανισμού (IMO: International Maritime Organization) ως ομοιόμορφος Διεθνής Κώδικας για τη μεταφορά επικινδύνων εμπορευμάτων που προβλέπει μεταξύ άλλων και για ζητήματα συσκευασίας, μεταφορών Containers, στοιβασίας και ομαδοποίησης μη συμβατών ανά μονάδα μεταφοράς ουσιών.

Στις οδικές μεταφορές προέχει η Συνθήκη ADR (Accord Européen relatif au Transport International des Marchandises Dangereuses par Route) που στο πιο σημαντικό της Άρθρο 2 (Προσαρτήματα Α και Β) ελέγχει τη φύση των εμπορευμάτων, τη συσκευασία, την ετικετοποίηση, όπως και ζητήματα κατασκευής, χρήσης και εξοπλισμού οχημάτων για μεταφορά επικινδύνων φορτίων.

"Μεταφέρουμε, επικίνδυνα εμπορεύματα που περιέχουν ξηρό πάγο, εύφλεκτα/τοξικά και ραδιενεργά υλικά"

Σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζεστε, σε όλη τη διαδικασία της μεταφοράς του επικίνδυνου φορτίου σας, αναλαμβάνοντας:

  • Τη μεταφορά με τις μεγαλύτερες αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως
  • Τη μεταφορά στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, λιμάνι ή εμπορευματικό σταθμό
  • Την προμήθεια των απαιτούμενων συσκευασιών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των διεθνών κανονισμών
  • Τον χειρισμό και την ειδική σήμανση του φορτίου
  • Την έκδοση του απαιτούμενων εγγράφων (Shippers Declaration)
  • Τις τελωνειακές διατυπώσεις
  • Την ασφάλιση του φορτίου

Οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες με ΙSO-9001:2015 για Ποιοτικές Υπηρεσίες, ΑΕΟ για εταιρική ευρωστία και βιωσιμότητα και Κώδικα Ηθικής Επιχειρηματικής Συμπεριφοράς για κοινωνική ευθύνη.

 

Στόχος μας … να υπερβούμε τις προσδοκίες σας!

Ώρες Λειτουργίας

Δευτ. - Παρ.: 09:00 – 17:30

Σάβ: Κλειστά

Κυρ.: Κλειστά

Διεύθυνση

Κεντρικό γραφείο : 21,
Ν. Κουντουριώτη – 546 25 Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
Αποθήκη : Ναυαρίνου, Α.Ο. 675 (πάροδος Πόντου Διαβατών), Δήμος Δέλτα, Δ. Δ. Εχεδώρου 570 08 Διαβατά – Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
info@skgcargo.com

SKG Cargo

Η “SKG Thessaloniki Cargo Services” είναι μια εταιρία στο χώρο των πρακτορεύσεων, μεταφορών και Logistics.