Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία μας, εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, έχει τα κεντρικά της γραφεία στην παραλιακή Λεωφόρο της πόλης. Ταυτόχρονα, διατηρεί γραφεία εντός του Αεροδρομίου Μακεδονίας, εντός του Λιμένος Θεσσαλονίκης καθώς και συνεργάτες στην Αθήνα και τον Πειραιά. Η ‘’SKG’’ Cargo Services διαθέτει εκτεταμένο εύρος υπηρεσιών μεταφοράς, Logistics και εφοδιαστικής αλυσίδας στην Παγκόσμια αγορά για κάθε τύπο φορτίου. Είμαστε διαθέσιμοι συνεχώς 24/7 για να στηρίζουμε χωρίς κανένα εμπόδιο τις αποστολές και τις παραλαβές της επιχείρησής σας στα πλαίσια του διεθνές εμπορίου που δραστηριοποιήστε.

Διαθέτουμε εμπειρία ετών σε πολλούς βιομηχανικούς και εμπορικούς κλάδους που εξυπηρετούμε τακτικά και αποτελεσματικά τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πιστοποιημένοι με τις Παγκόσμιες διακρίσεις του Α.Ε.Ο. και ISO 9001:2015. Οι πιστοποιήσεις αυτές αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε όλο το φάσμα του αντικειμένου μας.
Διαθέτουμε εκτεταμένο Παγκόσμιο Δίκτυο πρακτόρων, συνεργατών και εταίρων σε κάθε λιμάνι, αεροδρόμιο και εμπορευματικό σταθμό που θα απαιτηθεί η παρουσία μας. Διαχειριζόμαστε με επάρκεια θαλάσσιες, αεροπορικές, οδικές, Intermodal και Multimodal μεταφορές. Διαθέτουμε γνώση και ικανότητα να χειριστούμε Γενικό Φορτίο, Εξειδικευμένες μεταφορές και Μεταφορές Project.

Εξειδικευόμαστε σε πάσης φύσης εκτελωνισμούς και εισαγωγικές – εξαγωγικές διαδικασίες με εμπειρία μεγαλύτερη από 25 συναπτά έτη στο χώρο. Αναλαμβάνουμε 3PL, οδικές μεταφορές (FTL/PTL/LTL) ξηρού συσκευασμένου φορτίου και επικινδύνων ADR εμπορευμάτων, Intermodal (PW HC 45'), θαλάσσιες μεταφορές σε Containers (FCL/LCL) αβλαβών και επικινδύνων κατηγοριών IMO 2-9, μεταφορές χύδην φορτίων με ISO Container - Tanks, μεταφορές εμπορευμάτων με ελεγχόμενη θερμοκρασία (ψυγεία φορτηγά και Containers), αερομεταφορές αβλαβών, επικινδύνων (DG) υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία και ειδικών φορτίων, μεταφορές με πλοία Ro/Ro και Break Bulk, μεταφορές Projects και ειδικές μεταφορές.

Για να διευρύνουμε το προϊόν μας προσφέρουμε επιπρόσθετα υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας απαραίτητες για απρόσκοπτες μεταφορές, όπως υπηρεσίες συσκευασίας, αποσυσκευασίας, απεντόμωσης φορτίου και συσκευασιών, αποθήκευσης, διανομής και ασφάλισης φορτίου.


Οργανώνουμε περισυλλογές CPT, CIP, EXW, FCA και παραδόσεις DDU, DAT, DAP και DDP. Επιπρόσθετα εξυπηρετούμε μεταφορές και Logistics συγκεκριμένων βιομηχανικών & εμπορικών κλάδων όπως : Ένδυσης, Υπόδησης, Τροφίμων, Μαρμάρων, Ηλεκτρονικών συστημάτων, Ψύξης / Θέρμανσης, Αυτοκινούμενων οχημάτων, Φαρμακευτικών, Καλλυντικών, Προϊόντων Περιορισμένου Χρόνου Ζωής, Ευπαθών Προϊόντων, Οικοσκευών, Μουσικών Οργάνων, Αντικειμένων Τέχνης & Μουσειακών εκθεμάτων, Διπλωματικών και Στρατιωτικών φορτίων, Χημικών καθώς επίσης Φορτίων Μεγάλων Διαστάσεων και Βαρών που υπερβαίνουν τις δυνατότητες καθιερωμένων μεταφορικών μέσων.
Σχεδιάσαμε αυτό το ευρύτατο χαρτοφυλάκιο γενικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών μας με τις περιεχόμενες διεργασίες έτσι ώστε να έχει δυνατότητες προσαρμογής σε ένα ευρύ φάσμα του τομέα της μεταφοράς αγαθών αλλά και σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας ανάλογα με τις ανάγκες τους.

 

Στόχος μας … να υπερβούμε τις προσδοκίες σας!

Τηλέφωνα

Ώρες Λειτουργίας

Δευτ. - Παρ.: 7πμ – 8μμ

Σάβ: 7πμ – 3μμ

Κυρ.: Κλειστά

Διεύθυνση

Κουντουριώτου 21
Θεσσαλονίκη, 546 25
info@skgcargo.com

SKG Cargo

Η “SKG Thessaloniki Cargo Services” είναι μια εταιρία στο χώρο των πρακτορεύσεων, μεταφορών και Logistics.