Η SKG Cargo Services συμμετείχε στην 9η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics

Η SKG Cargo Services συμμετείχε στην 9η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics

Το περίπτερό της SKG Cargo Services συμμετείχε ως εκθέτης στην 9η «Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics»

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση, σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα της SKG Cargo Services συμμετείχε ως εκθέτης στην 9η «Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics», που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo», από 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2023.

Ανάμεσα σε 300 εκθέτες και εκθεσιακό χώρο άνω των 22.000 τ.μ., η συμμετοχή της «SKG Cargo Services» κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια όλων όσων την επισκέφτηκαν στον χώρο της ή περπάτησαν μπροστά από αυτόν !!

Για πρώτη φορά η εταιρία μας συμμετείχε επίσημα ως εκθέτης σε εξειδικευμένη επαγγελματική διοργάνωση. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για όλους εμάς και μια μοναδική ευκαιρία για επωφελείς συζητήσεις.

Η αθρόα προσέλευση των επαγγελματιών του χώρου μας, από πολλούς και διαφορετικούς επιμέρους κλάδους του, καθώς και ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων εταιριών, μάς έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε σημαντικές προσωπικές επαφές και να γνωρίσουμε εταιρείες από όλο τον κόσμο. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις εταιρικές μας δυνατότητες.

Μας δόθηκε το έδαφος να συζητήσουμε και να αναπτύξουμε όλο το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών μας και να κερδίσουμε το ενδιαφέρον των επισκεπτών μας, ιδίως αναφορικά με την υπηρεσία των Τελωνειακών καθεστώτων Αποθήκευσης και των προνομίων που αυτά προσφέρουν.

Ενημερώσαμε ακόμη, σχετικά με την υπηρεσία της προώθησης ή περισυλλογής εμπορευμάτων από τις Βαλκανικές χώρες, καθώς και για τη δυνατότητα που έχουμε να κάνουμε άμεσες φορτώσεις από τις εγκαταστάσεις μας, με προορισμό την Κύπρο, αλλά και παραλαβή εμπορευμάτων  από αυτή.

Παρουσιάσαμε επίσης τη νέα μας παροχή προς τους συνεργάτες μας για τις εγκαταστάσεις μας, και που θα ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2023. Η Τελωνειακή Αποθήκη της «SKG Cargo Services» επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας της από 08.00 – 16.00 σε 08:00 – 20:00 καθημερινά και επεκτείνει τη λειτουργία της και τα Σάββατα (08:00 – 16:00).

Με τον τρόπο αυτό δύναται να εξυπηρετεί απογευματινές αφίξεις φορτηγών αυτοκινήτων και Τελωνισμό αυτών στο απογευματινό ωράριο λειτουργίας του Τελωνείου (για αυτά που προέρχονται από τρίτες χώρες), Εκφόρτωση και παραλαβή εμπορευμάτων από αυτά για άμεση απελευθέρωση και αναχώρησή τους. Έτσι, εξοικονομείται για οδηγούς και ιδιοκτήτες αυτών, σημαντικός χρόνος ώστε να εξυπηρετήσουν ευκολότερα τον επόμενο προορισμό τους, αλλά επίσης και για παραδόσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αποθηκευμένων εμπορευμάτων που υπάρχουν ήδη στις εγκαταστάσεις μας.

Τέλος, παρακολουθήσαμε ενδιαφέρουσες ομιλίες από εκπροσώπους του κλάδου και της πολιτείας, σχετικά με την ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα, τις καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες στα Logistics & το Freight Forwarding, αλλά και γενικότερα για το μέλλον και τις προκλήσεις στον χώρο.

 
συζητήσεις με επισκέπτες στο περίπτερό μας στην έκθεση logistics
banner με τις υπηρεσίες μας στο περίπτερο της έκθεσης logistics
αφίσα με τις υπηρεσίες μας στο περίπτερο της έκθεσης logistics
Εκπρόσωποι της SKG στο περίπτερο της έκθεσης logistics
Share: 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτ. - Παρ.: 09:00 – 17:30

Σάβ: Κλειστά

Κυρ.: Κλειστά

Διεύθυνση

Κεντρικό γραφείο : 21,
Ν. Κουντουριώτη – 546 25 Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
Αποθήκη : Ναυαρίνου, Α.Ο. 675 (πάροδος Πόντου Διαβατών), Δήμος Δέλτα, Δ. Δ. Εχεδώρου 570 08 Διαβατά – Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
info@skgcargo.com

SKG Cargo

Η “SKG Thessaloniki Cargo Services” είναι μια εταιρία στο χώρο των πρακτορεύσεων, μεταφορών και Logistics.