Νέα επερχόμενη υπηρεσία

Νέα επερχόμενη υπηρεσία

εξωτερικός χώρος αποθήκης SKG Cargo Services

Η «SKG Cargo Services» προσφέρει στους συνεργάτες της, στις εγκαταστάσεις Τελωνειακής Αποθήκευσης στα Διαβατά, μια νέα μοναδική υπηρεσία.

Από τον Νοέμβριο του 2023 η Τελωνειακή Αποθήκη επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας της από 08.00 16.00 σε 08:00 – 20:00 καθημερινά και επεκτείνει τη λειτουργία της και τα Σάββατα από τις 08:00 – 16:00.  

Με τον τρόπο αυτό δύναται να εξυπηρετεί απογευματινές αφίξεις φορτηγών αυτοκινήτων και Τελωνισμό αυτών στο απογευματινό ωράριο λειτουργίας του Τελωνείου (για αυτά που προέρχονται από τρίτες χώρες), Εκφόρτωση και παραλαβή εμπορευμάτων από αυτά για άμεση απελευθέρωση και αναχώρησή τους. Έτσι, εξοικονομείται για οδηγούς και ιδιοκτήτες αυτών, σημαντικός χρόνος ώστε να εξυπηρετήσουν ευκολότερα τον επόμενο προορισμό τους, αλλά επίσης και για παραδόσεις στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αποθηκευμένων εμπορευμάτων που υπάρχουν ήδη στις εγκαταστάσεις μας.

Η “SKG” Thessaloniki Cargo Services είναι πιστοποιημένη ως Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας AEO-F (C + S) και διαθέτει επίσης πιστοποίηση διαδικασιών ISO 9001:2015.

Share: 

Ώρες Λειτουργίας

Δευτ. - Παρ.: 09:00 – 17:30

Σάβ: Κλειστά

Κυρ.: Κλειστά

Διεύθυνση

Κεντρικό γραφείο : 21,
Ν. Κουντουριώτη – 546 25 Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
Αποθήκη : Ναυαρίνου, Α.Ο. 675 (πάροδος Πόντου Διαβατών), Δήμος Δέλτα, Δ. Δ. Εχεδώρου 570 08 Διαβατά – Θεσσαλονίκη – Ελλάδα
info@skgcargo.com

SKG Cargo

Η “SKG Thessaloniki Cargo Services” είναι μια εταιρία στο χώρο των πρακτορεύσεων, μεταφορών και Logistics.